HOME   OVER DETECH   VACATURES   WERKGEVERS   REFERENTIES   CONTACT    
 


Wat voor soort bedrijf is Detech?
Detech is gespecialiseerd in het detacheren, werven & selecteren van technische professionals op MTS, HTS, TU niveau en hoger met name in de hightech machinebouw, automotive- en luchtvaartindustrie.

Hoe werkt Detech precies?
Eigenlijk zijn wij continu op zoek naar technici voor onze opdrachtgevers en uitdagende vacatures voor onze (toekomstige) medewerkers.
Onze opdrachtgevers starten nieuw projecten of zoeken (vast) personeel voor uitbreiding. Zij vragen ons om kandidaten voor te stellen omdat wij hun bedrijf en de arbeidsmarkt kennen. Wij benaderen mensen die de sollicitatieprocedure doorlopen hebben en leggen hun de functie voor en/of plaatsen advertenties e.d. Geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd door de opdrachtgever die inhoudelijk met u doorpraat. Wanneer beide partijen geïnteresseerd zijn wordt e.e.a. contractueel vastgelegd.

En hoe werkt het dan verder? De sollicitatieprocedure:
Nadat we uw gegevens hebben ontvangen, wordt aan de hand daarvan bekeken of een persoonlijk gesprek interessant is voor beide partijen. We nodigen u dan uit voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek proberen wij een beeld te vormen van uw kennis en ambities. Daarna kijken we wat voor functies en opdrachtgevers hierbij passen. We nemen eventueel een psychologische test af en stellen u vervolgens voor aan één of meerdere van onze opdrachtgevers. Meestal volgt dan een introductiegesprek bij de opdrachtgever.

Heeft Detech alleen tijdelijke banen of ook vaste ?
Of een functie tijdelijk of vast heeft is meestal afhankelijk van de specifieke functie. Meest voorkomende contractvormen zijn
- Werving & Selectie: Detech begeleidt de procedure, u krijgt een dienstverband bij de opdrachtgever.
- Voorlopcontract: De opdrachtgever is voornemens u een dienstverband te geven,   maar laat het initiële jaarcontract via Detech lopen.
- Projectcontract bij Detech is voor de duur van het project óf voor een bepaalde tijd. Ruim van tevoren gaat Detech op zoek naar andere projecten.
- Vast contract bij Detech: Detech heeft ook mensen in vaste dienst.
- Uitzendcontract: Uitzendcontracten zijn vaak voor korte periodes of ‘klusjes’.
Daarnaast wordt het ook wel als voorloopcontract gebruikt waarbij het doel een vaste aanstelling bij de opdrachtgever is.

Wat is het verschil tussen uitzenden en detacheren.
- Uitzenden is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten in het verleden bedoeld door de wetgever om toetreding tot een vaste baan te vereenvoudigen.
- Detacheren is het collegiaal uitlenen van medewerkers.
In de praktijk wordt voor uitzenden gekozen als het om korte en relatief eenvoudige klusjes gaat. Als het om complexere werkzaamheden met vaak een lange inwerktijd of een groot afbreukrisico gaat dan wordt voor detacheren gekozen.

Waardoor onderscheidt Detech zich van andere partijen in de markt?
- Wij hebben ons gespecialiseerd in techniek, met name automotive en machinebouw.
- Onze interne medewerkers zijn hoog opgeleid en ervaren en kennen hun klanten
- Persoonlijke benadering: Wij denken mee!
- Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit

Hoe kan ik solliciteren/inschrijven?
Door het invullen van het online sollicitatieformulier en daarbij je Word CV te uploaden. Dit kan via de knop inschrijven of bij de betreffende knop bij een vacature.

Hoe zijn de arbeidsvoorwaarden bij Detech?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Omdat onze medewerkers op den duur veelal een aanstelling krijgt bij de opdrachtgever zijn deze vaak afgestemd op de arbeidsvoorwaarden van onze klant.

Hoe lang duurt het voordat Detech een baan voor me heeft gevonden?
Dat hangt af van uw opleiding en ervaring en van de actuele situatie op de arbeidsmarkt. Detech bespreekt na uw inschrijving hoe uw kansen liggen op de arbeidsmarkt. Zien we geen mogelijkheden dan vertellen we dat eerlijk. 

Autotechniek
Bedrijfskunde
Electro/ICT
Werktuigbouwkunde
Overig
Automotive Field Test Engineer
Dataset Engineer Automotive
Inventory Planner
Customer Support Coordinator
Quality Engineer Automotive

Benieuwd of we een passende vacature voor u hebben? Type een trefwoord in en zoek in onze vacaturebank.
 

Vul ons online
sollicitatieformulier
in, dan nemen wij
zo snel mogelijk
contact met u op.
 
  ©2007 DÉTECH ENGINEERING BV