HOME   OVER DETECH   VACATURES   WERKGEVERS   REFERENTIES   CONTACT    
 


Privacyverklaring
Wanneer u besluit persoonlijke gegevens toe te zenden, verleent u Detech daarmee uitdrukkelijk toestemming deze gegevens te gebruiken bij het vinden van een passende baan of bij het vervullen van uw vacature.

Detech behandelt deze gegevens vertrouwelijk en stelt ze alleen ter beschikking aan een derde met het doel een passende baan te vinden of een vacature te vervullen.


Copyright
Alle inhoud van deze pagina's, zoals teksten, grafische elementen, logo's, buttons, audioclips en software, is eigendom van Detech of van haar licentiegevers en valt onder de bescherming van Nederlandse en internationale copyrightwetgeving.

De verzameling (dat wil zeggen de samenstelling, de inhoud en de structuur) van de content op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze verzameling mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Detech engineering b.v. te Eindhoven (Nederland).

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin kan Detech niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en kan aan de inhoud ervan geen enkel recht worden ontleend.

Deze site is gemaakt en wordt geƫxploiteerd in opdracht van Detech engineering b.v. in Nederland. Nederlandse wetgeving is van toepassing op onze diensten en de inhoud van deze tekst.

Autotechniek
Bedrijfskunde
Electro/ICT
Werktuigbouwkunde
Overig
Automotive Field Test Engineer
Dataset Engineer Automotive
Inventory Planner
Customer Support Coordinator
Quality Engineer Automotive

Benieuwd of we een passende vacature voor u hebben? Type een trefwoord in en zoek in onze vacaturebank.
 

Vul ons online
sollicitatieformulier
in, dan nemen wij
zo snel mogelijk
contact met u op.
 
  ©2007 DÉTECH ENGINEERING BV