HOME   OVER DETECH   VACATURES   WERKGEVERS   REFERENTIES   CONTACT    
 


Inventarisatie
Samen met u stemmen wij het kandidaatsprofiel naadloos af op de wensen en mogelijkheden van uw bedrijf/afdeling.

Oriënterende en vervolggesprekken
Bij het eerste gesprek stellen wij de kandidaat persoonlijk aan u voor. Deze is dan al volledig door Detech gebrieft over de organisatie en de functie. Vervolggesprekken worden onderling geregeld. De uitkomsten hiervan worden teruggekoppeld naar Detech.

Afwikkeling
Na akkoord met de toekomstig medewerker neemt Detech met u de contractvorm door (vast dienstverband/detachering/uitzending) plus de financiële afwikkeling. Tot de mogelijkheden behoort een raamovereenkomst met daarin een overzicht van de financiële consequenties.

Beheer
Detech zorgt voor zodanig beheer dat de medewerker alle werkzaamheden naar behoren uitvoert. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de operationele aansturing. Regelmatig contact met onze medewerkers zorgt voor feedback en eventuele bijsturing.


Toelichting
Detech nodigt alle aangemelde kandidaten uit voor een oriënterend gesprek over opleidingen, kennisniveau, werkervaring en ambities. Tevens kijken we naar de persoonlijke eigenschappen. Het streven is om elk gesprek af te ronden met het doornemen van concrete, passende vacatures. Na het starten van een sollicitatieprocedure houden wij steeds contact met kandidaat en contactpersoon binnen het bedrijf. Vóór een sollicitatiegesprek worden de belangrijkste zaken persoonlijk doorgesproken met de kandidaat. Na het gesprek en na eventuele vervolggesprekken geven wij feedback aan zowel het bedrijf als de kandidaat. Detech waakt dus continu over de voortgang.

Autotechniek
Bedrijfskunde
Electro/ICT
Werktuigbouwkunde
Overig
Automotive Field Test Engineer
Dataset Engineer Automotive
Inventory Planner
Customer Support Coordinator
Quality Engineer Automotive

Benieuwd of we een passende vacature voor u hebben? Type een trefwoord in en zoek in onze vacaturebank.
 

Vul ons online
sollicitatieformulier
in, dan nemen wij
zo snel mogelijk
contact met u op.
 
  ©2007 DÉTECH ENGINEERING BV