HOME   OVER DETECH   VACATURES   WERKGEVERS   REFERENTIES   CONTACT    
 (Senior) Production Engineer Automotive
Accountmanager technische detachering
Automotive Spice Quality Engineer
Bedrijfskundige Managed Dealer Inventory Analist
Business Intelligence en Reporting Specialist
Commodity Manager Motoren gerelateerd
Dedicated Black Belt Automotive
ICT Infrastructuur Engineer
Installatie Verantwoordelijke (parttime)
Inventory analist (Duits- en Engelstalig)
Materiaalverwerver Logistiek
Military Project Manager
Proces Engineer
Product Improvement Engineer.
Production Engineers Automotive
Projectverwerver
Repair & Maintenance Engineer Automotive
Schoolverlaters of trainee met interesse in hightech machinebouw
Specialist Homologatie Motoren & Voertuigen
Systems Engineers Powertrains
Team Leader Mechanics
Technical Competence & Knowledge Coördinator

zoek opnieuw
(Senior) Production Engineer Automotive

Opdrachtgever: Onze opdrachtgever is actief in de automotive industrie.

Locatie:   regio Eindhoven
   
Functie:

Als (Senior) Production Engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces binnen de gestelde kaders van veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, en kosten. Je acteert daarbij vaak dicht tegen de afdeling Product Development aan en vertaalt daarbij de binnen deze afdeling gehanteerde structuur naar het assemblage proces (volgorde, plaats, risico inventarisatie en –beheersing).
Taken zijn het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product/procesproblemen; het zorgdragen voor een integratie van de productie- en engineeringsactiviteiten; het borgen van kwaliteits- en productiviteitsverbeteringen door onder andere het consequent leren van ervaringen uit het verleden en dit vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product; het vertegenwoordigen van de afdeling in diverse overlegstructuren. In eerste instantie zal 50% van je tijd gericht zijn op probleemoplossing en 50% op procesverbetering. Door steeds pro-actiever productie/assemblage optimaal en effectief te organiseren zal er steeds meer tijd ontstaan voor verbeteringstrajecten. Circa 50% van je werktijd ben je op de werkvloer actief. Het betreft een fulltime functie in dagdienst.

   
Eisen We zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde technische HBO/WO opleiding (b.v. Autotechniek, Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde) met minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een complexe productieomgeving, denk hierbij bijvoorbeeld aan assemblage afdeling (machinefabriek of soortgelijk) met een grote variëteit in producten.
Je bent communicatief sterk (in staat om op verschillende niveaus overtuigend te communiceren), heb je een flexibele instelling (met het vermogen je snel aan te passen en zaken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken). Als stressbestendig persoon ben je pro-actief, analytisch en pragmatisch. Bovenal ben je eager, enthousiast en breng je een ‘frisse blik’ mee! Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal (beiden is een must).

Contact opnemen: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henri Baltussen of Rolf Drenthen, tel: (040) 259 50 00


solliciteer direct
vertel een vriend

 
  ©2007 DÉTECH ENGINEERING BV