HOME   OVER DETECH   VACATURES   WERKGEVERS   REFERENTIES   CONTACT    
 (Senior) Production Engineer Automotive
Aankomend Project Manager Automotive
Accountmanager technische detachering
Application Manager MES
Automotive Spice Quality Engineer
Bedrijfskundige Managed Dealer Inventory Analist
Customer Support Coordinator
Dedicated Black Belt Automotive
Demand Planner
Inventory Planner
Materiaalverwerver Logistiek
Product Cost Manager
Product Improvement Engineer.
Production Engineers Automotive
Quality Engineer Automotive
Schoolverlaters of trainee met interesse in hightech machinebouw
Specialist Environmental Management
Systems Engineers Powertrains
Werkvoorbereider

zoek opnieuw
Bedrijfskundige Managed Dealer Inventory Analist

Opdrachtgever: Onze opdrachtgever is actief in de automotive-industrie.

Locatie:   regio Eindhoven
   
Functie:

Binnen de afdeling MDI (Managed Dealer Inventory) ben je verantwoordelijk voor zo´n 55 dealers verspreid over Europa. Je ondersteunt deze dealers met het optimaliseren van hun parts voorraad. In het dagelijkse contact ondersteun je de dealer parts manager met het verwerken van de MDI voorraad/ordersuggestie. Daarnaast ben je een deel van je tijd bezig met het analyseren van je dealer (groepen), advieswerk en het doen van verbetervoorstellen. Je gaat regelmatig op bezoek bij de dealers (ongeveer 10 % van je tijd). De bezoeken zijn bedoeld om de parts manager training en uitleg te geven, om het hoger management te overtuigen van de logistieke en commerciële voordelen van de door jou voorgestelde wijzigingen of om de prestaties in het afgelopen jaar te evalueren.

Tevens ben je aanspreekpunt voor zowel de vestigingen in de verschillende landen als je interne collega’s van de afdeling Marketing & Sales betreffende diverse acties en de inzet van MDI om en dealer doelstellingen te bereiken. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je (interne) verbeterprojecten realiseert om bijvoorbeeld de kwaliteit van advies te verhogen, het MDI systeem te verbeteren of om de efficiency van de afdeling te laten toenemen.

 

Afdeling

De Parts Marketing afdeling onderhoudt het eigen & TRP Parts assortiment, doet alle (direct) marketing activiteiten van en voor dealers en richt zich op diverse Parts Business Development activiteiten. Dit in nauwe samenwerking met de onafhankelijke dealers.

Binnen Parts marketing ondersteunt de afdeling MDI alle Europese dealers (in 32 landen) met het verbeteren van hun parts voorraadmanagement.

Het doel is om, in samenwerking met de dealers, een hoge service naar de eindklant te realiseren.

Met behulp van het MDI-systeem zorgt de logistiek consultant ervoor dat de dealer altijd de juiste onderdelen op voorraad heeft, zodat de truck zo min mogelijk stilstand heeft.

   
Eisen: 

Voor deze functie komen wij graag in contact met kandidaten met een HBO of WO opleiding, met bij voorkeur een (technische) bedrijfskundige of commerciële richting.

Je bent analytisch zeer sterk en ziet snel verbanden.

Je hebt gevoel voor de organisatie, werkwijze en communicatie bij externe afnemers als vestigingen, importeurs, dealers en eindklanten.

Productiviteit en het (doen) realiseren van initatieven zijn vanzelfsprekende zaken voor je.

Gezien de groeiende commerciële componenten in je takenpakket beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, leg je eenvoudig contacten en kom je overtuigend over. Je hebt een open manier van communiceren.

 

**Gelet op het internationale karakter van de functie beschik je over uitstekende taalvaardigheid in de Franse, Spaanse of Italiaanse taal (minimaal 1 maar 2 of 3 is een pré)

 

Competenties

-Taalvaardig **

-Initiatiefrijk

-Resultaatgericht

-Analytisch vermogen

-Klantgerichtheid

-Communiceren

-Overtuigingskracht


Contact opnemen: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henri Baltussen of Rolf Drenthen, tel: (040) 259 50 00

solliciteer direct
vertel een vriend

 
  ©2007 DÉTECH ENGINEERING BV