HOME   OVER DETECH   VACATURES   WERKGEVERS   REFERENTIES   CONTACT    
 (Senior) Production Engineer Automotive
Accountmanager technische detachering
Automotive Spice Quality Engineer
Bedrijfskundige Managed Dealer Inventory Analist
Business Intelligence en Reporting Specialist
Commodity Manager Motoren gerelateerd
Dedicated Black Belt Automotive
ICT Infrastructuur Engineer
Installatie Verantwoordelijke (parttime)
Inventory analist (Duits- en Engelstalig)
Materiaalverwerver Logistiek
Military Project Manager
Proces Engineer
Product Improvement Engineer.
Production Engineers Automotive
Projectverwerver
Repair & Maintenance Engineer Automotive
Schoolverlaters of trainee met interesse in hightech machinebouw
Specialist Homologatie Motoren & Voertuigen
Systems Engineers Powertrains
Team Leader Mechanics
Technical Competence & Knowledge Coördinator

zoek opnieuw
Technical Competence & Knowledge Coördinator

Opdrachtgever: Zie omschrijving

Locatie:   regio Eindhoven
   
Functie:

After Sales ondersteunt ons service netwerk bij het verlenen van service aan vrachtwagens door het aanbieden van opleiding, technische informatie, onderdelen en reparatie catalogus, en diagnostische instrumenten. After Sales bewaakt tevens de product- en netwerkprestatie, ten aanzien van internationale storing support, garantie diensten, product-analyse, technische helpdesk en dealer reparatie ondersteuning. After sales is een onderdeel van de Marketing & Sales organisatie. 


Dealer Workshop Services (DWS) is binnen After Sales eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen, publiceren en onderhouden van Diagnose applicaties, Technische Informatie, Trainingsmodules, de Parts Informatie en werkmethoden voor het repareren en onderhouden van alle producten voor ons (Dealer)netwerk. 
Het doel is om het Dealer netwerk op ieder moment in staat te stellen om onze trucks optimaal te onderhouden en repareren, ter ondersteuning van de bedrijfsdoelstellingen; omzet, winst, klantprestatie en klanttevredenheid

Doelstellingen: 
Betere afstemming en aansluiting van leerprogramma's (kennis en vaardigheden) met technische instituten
Het Promoten van de “Heavy Truck Business” en in het bijzonder onze Trucks, binnen automotive opleidingen vanaf dag 1 van de opleiding. 
Onderzoek naar mogelijkheden om ons Curriculum toe te voegen als Post-bachelor programma bij de Technische Instituten. 

Je werkzaamheden: 

·         Betere afstemming en aansluiting van leerprogramma's (kennis en vaardigheden) met technische instituten

·         Het Promoten van de “Heavy Truck Business” en in het bijzonder onze Trucks, binnen automotive opleidingen vanaf dag 1 van de opleiding.

·         Onderzoek naar mogelijkheden om ons Curriculum toe te voegen als Post-bachelor programma bij de Technische Instituten.

·         Je werkzaamheden:

·         Je start met een vaststelling van het aanwezige technische kwaliteitsniveau (0-meting) bij onze Dealers en van de technische opleidingen bij onderwijsinstellingen ondersteunend aan ons Dealer Netwerk per land. Vervolgens maak je een gedegen, gestructureerde behoefte inventarisatie voor passende samenwerkings-, opleidings- en trainingsactiviteiten.

·         Je beoordeelt de reeds aanwezige lokale activiteiten, initiatieven en Best Practices met een mogelijke uitrol naar andere landen.

·         Je zoekt naar een optimale integratie/alignment van de modules in de bestaande onderwijsprogramma’s.

·         Je zorgt voor de structuur voor aanvullende samenwerkingsvormen zoals stages, afstudeermogelijkheden, in-house trainingen, bedrijfsbezoeken, open dagen etc.

·         Je initieert een generiek programma (Toolbox) dat land specifiek en modulair toe te passen is afhankelijk van de lokale situatie en status.

·         Ondersteund door de landelijke Service Managers, zorg je voor de uitrol van dit adequaat en land specifieke programma naar de belangrijkste technische instituten/scholen.

·         Je legt de voortgang van de structuur en implementatie per land vast in rapportages die je presenteert aan het management.

   
Eisen

·         Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau en over minimaal 7 jaar ervaring in een automotive service/after sales omgeving.

·         Je hebt kennis van en ervaring op het gebied van technische opleidings- en trainingsmethodieken bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan binnen de automotive / truck branche.

·         Je bent klantgericht en hebt ervaring met het enthousiasmeren, motiveren en stimuleren van de externe dealer relaties en betrokken onderwijsinstellingen om onze service opleidings- en training programma’s mede op te zetten en uit te rollen.

·         Je bent een pionier die “from scratch” in staat is een generiek programma op te bouwen conform onze visie.

·         Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Engelse taal, kennis van de Duitse en/of Franse taal is een pre.

·         Je bent bereid om ongeveer 20%-30% van je tijd te reizen.


Contact opnemen: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henri Baltussen of Rolf Drenthen, tel: (040) 259 50 00


solliciteer direct
vertel een vriend

 
  ©2007 DÉTECH ENGINEERING BV